Banken

Schoppema Schaijk beschikt over een breed en uitgebalanceerd assortiment van banken. De kracht zit hem in de flexibele samenstelling van de meubelen.

Duncan loungebank

Industriele bank "Duncan". Leverbaar als 2-zits t/m 4-zits, van 271 cm breed. Leverbaar in diverse stoffen en lederkwaliteiten. De opstelling bepaalt u zelf. Rechte bank, hoekbank of met eilandgedeelte.

Block hoekbank

-

Portland hoekbank

-

Cesar hoekbank

-

Quincy hoekbank

Schoppema Schaijk biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van het Quincy Concept. Hierbij stelt u geheel zelf u bank samen. Deze bank is leverbaar als 2, 2,5 of 3-zitter. Ook leverbaar als hoekbank of met eiland gedeelte. Kom naar onze showroom in Schaijk om de mogelijkheden te bekijken en het zitcomfort te ervaren. 

Chicago elementenbank

  • Floris van Gelder Gino sofa

-

Captain zithoek

-

Dylan hoekbank

Schoppema Schaijk biedt u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het Dylan concept. Hierbij stelt u geheel zelf u bank samen. Deze bank is leverbaar als 2, 2,5 of 3-zits. Ook leverbaar als hoekbank of met eiland gedeelte. Tevens kunt u een relaxgedeelte laten monteren. Dit kan ook elektrisch bediend worden. Kom naar onze showroom in Schaijk om de mogelijkheden te bekijken en het zitcomfort te ervaren. 

Sacramento hoekbank

Als u op zoek bent naar een trendy bankstel met karakter, dan is het model Sacramento iets voor u. Deze bank biedt een hoogwaardig zitcomfort door de vulling van koudschuim, met dons en latex. U kunt uit verschillende opstellingen kiezen.

De metalen industriële poot en de afwerking met dubbel paspel zorgen er voor dat deze bank een stoere uitstraling krijgt. In eco-leder en leder heeft dit bankstel een zichtbare open stiknaad (zoals afgebeeld). Besteld u deze bank in stof, dan wordt deze afgewerkt met een dichte dubbele paspel.

Loop vrijblijvend binnen voor prijzen en verder informatie.

Populair elementenbank

Schoppema Schaijk biedt u ook de elementen bank Populair. Hierbij stelt u zelf u bank samen opgebouwd uit losse elementen. Kies uit 3 verschillende armleuningen en rugstiksels. U kunt zelfs de elementen geheel laten afstofferen zodat deze ook vrijstaand geplaatst kunnen worden. Leverbaar als bank, hoekbank, longchair etc. Loop vrijblijvend binnen om te testen en u te laten informeren naar de mogelijkheden.

Boyen hoekbank

Schoppema Schaijk biedt u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het Boyen Concept. Hierbij stelt u geheel zelf u bank samen. Deze bank is leverbaar als 2 , 2,5 of 3 zits. Ook leverbaar als hoekbank of met eiland gedeelte. Tevens kunt u een relaxgedeelte laten monteren. Dit kan handmatig of elektrisch bediend worden. Kom naar onze showroom in Schaijk om de mogelijkheden te bekijken en het zitcomfort te ervaren. 

Star 3-zits