Tafels

Schoppema Schaijk beschikt over een breed en uitgebalanceerd assortiment van tafels.

UrbanSofa Live Edge

 • UrbanSofa Live Edge tafelblad

  UrbanSofa Live Edge tafelblad

 • UrbanSofa Live Edge tafelserie

  UrbanSofa Live Edge tafelserie

Laagste prijs van Nederland. Met trots introduceren wij een collectie stoere en robuuste boomstam eetkamertafels. Alle eetkamertafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de Live Edge collectie hebben de natuurlijke vormgeving van de boom behouden wat zorgt voor een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is elke eetkamertafel uniek en haal je een zeer exclusief meubel in huis. Elk hardhouten tafelblad is maar liefst vijf centimeter dik en geheel massief (dus niet opgedikt!*). De Live Edge collectie biedt een keuze uit 2 soorten onderstellen (X en U) in zwart ,wit of raw metal. Bij de Live Edge robuuste eetkamertafel is montage van het onderstel mogelijk op 3 plaatsen onder het blad. Je bepaalt dus zelf de ideale afstand tussen de poten.

UrbanSofa Rocco

 • UrbanSofa Rocco tafelblad

  UrbanSofa Rocco tafelblad

 • UrbanSofa Rocco tafelserie

  UrbanSofa Rocco tafelserie

Laagste prijs van Nederland. Met trots introduceren wij een collectie stoere en robuuste eetkamertafels. Alle eetkamertafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de Rocco collectie hebben een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is elke eetkamertafel uniek en haal je een zeer exclusief meubel in huis. Elk hardhouten tafelblad is maar liefst vijf centimeter dik en geheel massief (dus niet opgedikt!*). De Rocco collectie biedt een keuze uit 2 soorten onderstellen (X en U) in zwart ,wit of raw metal. Bij de Rocco robuuste eetkamertafel is montage van het onderstel mogelijk op 3 plaatsen onder het blad. Je bepaalt dus zelf de ideale afstand tussen de poten.

UrbanSofa Vitoria

 • UrbanSofa Vitoria

  UrbanSofa Vitoria

 • UrbanSofa Vitoria

  UrbanSofa Vitoria

 • UrbanSofa Vitoria

  UrbanSofa Vitoria

 • UrbanSofa Vitoria

  UrbanSofa Vitoria

Prachtige Massieve Lifestyle eetkamertafel tijdelijk voor de beste prijs van Nederland. Met trots introduceren wij onze Vitoria Lifestyle tafelcollectie.

Al onze eetkamertafels worden volledig met de hand gemaakt van massief tropisch hardhout. De hardhouten bladen uit de Vitoria Lifestyle  collectie hebben een prachtig facet geslepen rand en licht gebogen zijkanten. Deze combinatie plaatst de tafel stijlvol maar subtiel in elke ruimte en interieur. Of je nu zoekt naar modern of juist stoer, lifestyle of robuust. Door de keuze uit verschillende stalen poten en pootkleuren past de Vitoria tafelcollectie naadloos in elke setting.

Elk hardhouten tafelblad is geheel massief (dus niet opgedikt!*).

Tafels uit de Schoppema Collectie

De Tafel Canon in het rond is leverbaar in 140 cm en 130 cm doorsnee. De overige tafels zijn rechthoekig leverbaar in eettafel en salontafel en met X poot of U poot naar keuze.