Service

Service van showroom tot bij u thuis. Wij leveren binnen een straal van 20 km uw favoriete meubelen gratis thuis. (overige afstanden in overleg).  GeWOONgenot met meubelen van Schoppema Schaijk.

Service van showroom tot bij uw thuis

wij leveren de meubels van uw keuze binnen 20 km gratis thuis

1

Persoonlijk advies in onze showroom

2

Flexibel samenstellen van uw meubel

3

Gratis levering aan huis

Veel gestelde vragen

Wat zijn de levertijden van de meubelen?

Over de levertijden van onze producten kunnen we geen universeel antwoord geven. Indien het gaat om een bank van onze “hofleverancier” Urbansofa dan gaan wij altijd uit van een levertijd van 8-10 weken. Dit doen wij vanwqege het feit dat als uw droombank er na 8 weken is u blij bent. Beloven wij 8 weken en het word 10 weken dan bent u teleurgesteld. Eerlijk en naar de mogelijkheden informeren staat bij ons hoog in het vaandel. Voor de overige banken in onze collectie geld een levertijd van 8-14 weken , afhankelijk van model, uitvoering etc. Graag lichten wij dit toe per model. Hetzelfde geld voor de overige meubels en stoelen. Dit is afhankelijk van onze voorraad en die van onze leveranciers. Dit kan varieren van 2 tot 12 weken. Afhankelijk per artikel.

Leveren jullie gratis aan huis?

Wij gaan voor de beste service en leveren in een straal van 20 km gratis aan huis. Andere afstanden zijn geen probleem en doen we in overleg. Bij het afleveren van onze meubels zullen wij deze ter plaatse uitpakken en voorzien van viltjes indien nodig. Dit bespreken wij al bij de verkoop. Het verpakkingsmateriaal nemen wij weer keurig voor u mee. Ook leveren wij geen bouwpakketten bij u af. Stoelen, tafels, poten onder banken word ter plaatse bij u gedaan. Ook wij zijn benieuwd naar het eindresultaat en willen uw perfecte plaatje graag zien als wij weer vertrekken.

Kan ik online bestellen?

Als u bestellen via de e-mail, telefoon of whatss app een bestelling “online” wilt noemen dan is dat bij ons mogelijk. Wij werken niet met een aanbetaling. Wel zullen wij altijd adviseren om eerst te komen proefzitten of uw tafel te komen bekijken. Dit om te voorkomen dat u een tegenvallend product ontvangt bij aflevering. Bovendien bieden wij tijdens uw bezoek aan onze showroom de mogelijkheid om de kleurstalen of houtstalen mee naar huis te nemen om u ervan te verzekeren dat u de juiste keuze maakt. Uiteindelijk heeft u thuis het echte daglicht en leefomgeving waar de kleur van uw keuze tot zijn recht moet komen.

Wat als ik niet tevreden ben met het product?

Door ons voorwerk, en de mogelijkheden die wij bieden om stalen etc mee naar huis te nemen zal de kans hierop eigenlijk nihiel zijn. In het geval van een relaxfauteuil bieden wij zelfs de optie om de fauteuil van uw keuze voor 1 of 2 dagen uit te testen in uw eigen leefomgeving. Mocht u dan toch nog een ontevreden gevoel hebben over een bepaald product zullen wij altijd meedenken om dit voor u naar tevredenheid op te lossen.

Schoppema Schaijk

Collectie decoratie

Collectie meubelen

Bezoek ons!